Очищувачі повітря Leitz TruSens

Придбати очищувачі повітря TruSens >>>

 

Контролює забруднювачі повітря

Насолоджуйтесь чистим повітрям скрізь, а не лише біля самого очисника. Датчик якості повітря SensorPod вимірює кількість забруднюючих речовин по всьому приміщенню та передає результати назад на очисник.

Це гарантує, що чистіше повітря буде у всій кімнаті.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реагує на якість повітря

Ви завжди будете знати якої якості у вас повітря в приміщенні, хорошого, задовільного чи поганого. Датчик якості повітря SensorPod відображає ці дані на дисплеї за допомогою кольорового кільця з підсвічуванням. Завдяки цьому, ви впевнені, що очищувач повітря TruSens реагує на зміни та справді виконує свою роботу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уловлює та знищує забруднювачі*

Система фільтрації DuPont™ забезпечує очищення на 360 градусів, вловлюючи забруднювачі, що переносяться по повітрю, такі як алергени, леткі органічні сполуки та мікроскопічні частинки. УФ-лампа вбиває мікроби та віруси, які можуть накопичуватися на поверхні фільтра, запобігаючи їх подальшому поширенню.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА РОЗСИЛКУ

Будьте в курсі всіх новин компанії, оновлень та нових надходжень, спеціальних пропозицій та знижок.

Вверх
На этом веб-сайте используются файлы cookie. Если вы принимаете файлы cookie, вы можете использовать все возможности веб-сайта. Для получения дополнительной информации ознакомьтесь с нашей политикой конфиденциальности.